En samarbejdspartner der løser dine behov!

Læs om hvordan vores kunder får deres behov dækket igennem et samarbejde der bygger på dialog og forståelse. Vi leverer varer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hvad siger vores kunder

null
Jakob Abilgaard
Køkkenchef Restaurant Viva

Når jeg handler med Gourmet Grossisten oplever jeg altid imødekommende medarbejdere som har sat sig grundigt ind i vores virksomhed. Således forstår de vores daglige udfordringer og opgaver med henblik på at drive en restaurant effektivt. For at sikre de friskeste råvarer ringer de på aftalte tidspunkter og sørger for at fisk og skaldyr har den korteste og hurtigste vej fra havet til vores virksomhed.

Restaurant Viva, er som så mange restauranter, afhængige af gode råvarer og Gourmet Grossisten har foruden en super kvalitet også skarpe priser som er medvirkende til vores køkkenprocent er tilfredsstillende. Jeg kan til enhver tid anbefale Gourmet Grossisten som en leverandør man altid kan regne med og få kontakt til næsten uanset tidspunktet.

null
Lars Kuijt
Køkkenchef Tyrstrup Kro

Hos Tyrstrup Kro anvender vi kun de bedste af årstidernes råvarer. Kvalitet og service i vores dagligdag på kroen spiller en vigtig rolle og vi stiller derfor store krav til at vores leverandører og samarbejdspartnere forstår vores filosofi, som vi som værter på kroen, gør vores bedste for at efterleve.

Som kunde hos Gourmet Grossisten oplever vi at de forstår, hvad der er vigtigt for os på kroen, for at vi kan give den bedste oplevelse til vores gæster, som nogle gange kommer langvejs fra for at nyde og opleve et godt måltid ved en veldækket bord i hyggelige omgivelser. Her i køkkenet kan vi derfor anbefale Gourmet Grossisten som en samarbejdspartner man altid kan regne med, både hvad angår kvalitet, pris og en fornem service.

null
Allan Jakobsen
Køkkenchef Hotel Norden

Vores samarbejde med Gourmet Grossisten sikrer vores hoteller garanti for friske råvarer leveret til tiden. Vi lægger meget vægt på at vores leverandører har et højt service niveau og hos Gourmet Grossisten ved vi altid at de er der for os, også selvom der er tale om specialprodukter som falder uden for deres kerneområde. De er meget løsningsorienteret og fleksible i deres tilgang til samarbejdet hvor de også tjener som en god sparringspartner.

Kvaliteten og prissætningen er meget konkurrencedygtig og jeg vil til enhver tid anbefale Gourmet Grossisten som en leverandør, der altid yder en ekstra indsats, samt forstår vigtigheden af en god kommunikation og kemi partnere imellem.

null
Klaus Jensen
Køkkenchef Hannerupskov

Vores menuer vil altid bestå af danske råvarer, som er i sæson, og vi bruger som udgangspunkt bæredygtige & økologiske råvarer. Vi sætter en ære i at bruge så mange specielt udvalgte lokale råvarer, som muligt. Af importerede varer bruges udelukkende bæredygtige varer, som f.eks. kaffe, der ikke produceres i Danmark.

Restaurant Hannerupskov er kvalitet vores livsnerve, vores gæster forventer det ypperste det danske forrådskammer kan levere, og derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Gourmet Grossisten som har vist sig at være en stor gevinst for vores hus, de leverede vare er altid af sublim kvalitet, så frisk som det kan være, flot pakket og mærket, og med venlig og fleksibel leverance, jeg kan kun som fagmand give mine varmeste anbefalinger til Gourmet Grossisten.

Mini Cart 0

Your cart is empty.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH